Overgangssituatie

Gepubliceerd op 10 juli 2020 om 13:56

Langzaamaan worden er versoepelingen ingevoerd rondom de corona maatregelen. Op dit moment blijft de anderhalve meter nog gehandhaafd met uitzondering van mensen binnen één huishouden. Ik ga er, gezien de ontwikkelingen nu vanuit, dat Kookkamer Kokkerelly vanaf 1 september weer beschikbaar komt voor iedereen.

In deze overgangssituatie betekent dit voor Kookkamer Kokkerelly dat gasten die tot één huishouden behoren, nu al welkom zijn. Met de restrictie van anderhalve meter geldt voor andere groepen dat er maximaal met drie personen tegelijk gekookt kan worden en dat er maximaal zes personen aan tafel kunnen eten, rekening houdend met de gepaste afstand. Natuurlijk zullen de nodige maatregelen getroffen worden en gelden de algemene regels omtrent het coronabeleid.

In de afgelopen periode heb ik de dienstverlening uitgebreid met een abonnement op een wekelijkse kookopdracht. Tot nu toe zijn het vaste gasten die hier gebruik van hebben gemaakt en het is erg leuk om af en toe reacties en foto’s te zien. Ik hoop dat ik op deze manier ook nieuwe gasten kan uitdagen om met dit abonnement wekelijks met een gevarieerd gerecht te experimenteren.

Verder wens ik iedereen een hele fijne vakantie toe en hopelijk is er weer voor ons allemaal meer vrijheid vanaf 1 september.