Vertrouwen in de toekomst

Gepubliceerd op 30 augustus 2020 om 15:30

Het is de vooravond van 1 september 2020. Een richtdatum waarop ik had gehoopt dat er meer bewegingsvrijheid zou zijn omtrent de corona maatregelen. Maar helaas is dat nu nog niet het geval. De afgelopen weken krijg ik steeds meer aanvragen binnen voor Kookkamer Kokkerelly.

Trouwe gasten die navragen, wanneer de kookworkshops weer doorgaan en ook nieuwe gasten melden zich. Helaas moet ik steeds aangeven dat zolang de 1,5 meter gehandhaafd blijft, er geen mogelijkheid is om bij Kookkamer Kokkerelly samen te koken en daarna te genieten van hetgeen wat met liefde is bereid. Maar wat is er voor mij fijner om te horen dan: ‘we hebben voor jou gekozen en stellen ons bezoek uit totdat het weer kan’.  Ze zijn dus bereid om te wachten, terwijl ik niet kan aangeven wanneer dat moment zal zijn. Dat geeft een heel fijn gevoel van vertrouwen. Daarmee hebben we eigenlijk met z’n allen vertrouwen in de toekomst. Zodra er weer mogelijkheden zijn zal ik iedereen berichten die zich in de afgelopen periode heeft aangemeld. En laten we hopen dat dit snel zal zijn.