Corona

Gepubliceerd op 26 maart 2020 om 13:35

De wereld op zijn kop. Voor heel veel mensen heeft het persoonlijke gevolgen. Allereerst voor de zieken die een heftige strijd moeten voeren en voor het zorgpersoneel die bovenmenselijke inspanningen leveren. Voor heel veel gezinnen, kinderen thuis, thuis werken of in de WW belanden.

Ook voor de bedrijven heeft het uitbreken van het coronavirus enorme gevolgen. Het sluiten van de horeca, de scholen, de kappers en nog veel meer. Zo heeft ook Kookkamer Kokkerelly de deuren even gesloten tot nader bericht. Ondernemers worden creatief, maar ook klanten maken andere keuzes.
Ik las een bericht waarin stond dat boerderijwinkels in deze crisistijd 30 tot 40 % meer omzet draaien. Mensen willen niet in de volle supermarkt staan en kiezen nu eerder voor de ruimte. Toevallig was ik enkele weken geleden voor het eerst in de boerderijwinkel bij ons in de buurt, Harm’s Hoeve. Kinderen waren volop buiten aan het spelen en kochten in de winkel een flesje en voer om de dieren eten te kunnen geven. Ik heb wat verschillende soorten vlees gekocht, waar we thuis heerlijk van hebben genoten. Pure producten met veel smaak. Dat is wat ik bij Kookkamer Kokkerelly uitdraag. Veel verse producten en gerechten met mooie smaakcombinaties. Op dit moment nog even niet, maar hopelijk zien we elkaar snel bij Kookkamer Kokkerelly om samen met elkaar weer te genieten van lekker eten en de gezelligheid van elkaar. Ik hoop dat die betere tijden dan voor iedereen gelden.