Jubileum

Gepubliceerd op 2 februari 2020 om 21:08

10 jaar geleden schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel met mijn eigen nieuwe bedrijf: Kookkamer Kokkerelly. Het zaadje was ontkiemd. In al die jaren heb ik zoveel lieve mensen ontmoet, karrevrachten aan boodschappen gedaan en bovenal heel veel ervaring opgedaan.

Startend met seizoensgebonden menu’s reisde ik culinair Europa door. Onderweg leidden ‘verzoeknummers’ de reis naar Australië, Afrika en Azië. Het overzicht met thema’s breidde zich verder en verder uit. Maar juist de laatste jaren is de vraag weer meer gericht op vegetarische- of seizoensgebonden gerechten. Aan de ontwikkeling van de menu’s zie ik dat alle interacties met klanten Kookkamer Kokkerelly op een hoger niveau hebben gebracht. Dit doe je dus samen. Het zaadje is inmiddels uitgegroeid tot een mooie plant.

Daarnaast zijn er eigentijdse ontwikkelingen, zoals meer verantwoord eten. Minder vlees/vis, seizoensgebonden ingrediënten, meer groenten en een afkomst dichter bij huis zijn allemaal actuele onderwerpen. Dit zijn voor mij belangrijke zaken die ik zeker de komende tijd nog meer bij Kookkamer Kokkerelly wil gaan toepassen.

Dus op naar de volgende 10 jaar en onderweg naar een vruchtbare boom!