Een nieuw begin

Gepubliceerd op 27 augustus 2021 om 16:27

Het afgelopen anderhalf jaar heeft voor velen ingrijpende veranderingen teweeggebracht. Vooral de beperkingen die het met zich meebracht, zijn voor de meeste mensen negatief ervaren. Maar in bepaalde gevallen hebben deze veranderingen ook weer tot iets positiefs geleid en maken mensen nieuwe stappen en beslissingen. Ook ik heb zo’n stap gemaakt.

Ik heb besloten om de avond-kookworkshop te vervangen door de ‘dinch’ kookworkshop, wat een combinatie is van lunch en diner en in de middag wordt gegeven. De Dinch bestaat uit drie kleine gerechten: soep of salade met brood, een vegetarisch, vlees- of visgerecht en een nagerecht. De High-Tea kookworkshop blijft bestaan zoals deze was. Beide kookworkshops gaan met het seizoen mee, zodat er met verse seizoensgebonden ingrediënten gewerkt wordt en zijn alleen voor groepen vanaf 4 tot en met 6 personen te reserveren. De website is aangepast met de bijbehorende informatie en aanmeldingsformulier.

Ik hoop dat we elkaar weer als vanouds gaan ontmoeten in de vertrouwde omgeving van Kookkamer Kokkerelly met een nieuwe formule.

Ik heet jullie van harte welkom!