Informatie kookworkshop

Hoe ziet een kookworkshop bij kookkamer Kokkerelly eruit?
Met een groep van minimaal 4 of maximaal 6 personen gaat u een menu bereiden en proeven. De avond start om 19.00 uur waarbij we eerst met een kopje koffie/thee de recepten doornemen. Om 19.30 uur starten we met het voorbereiden van de gerechten onder het genot van een drankje. Tijdens het koken worden tips en trucs behandeld en kunnen natuurlijk allerlei vragen gesteld worden.Het koken duurt ongeveer 1,5 uur zodat we rond 21.00 uur alles hebben voorbereid. We gaan dan de gerechten één voor één à la minute afmaken en proeven. Het gaat hier om een 3-gangendiner waarbij een bijpassende wijn wordt geschonken. Rond 22.30 uur sluiten we de avond af. De receptuur krijgt u vanzelfsprekend op papier mee. De kosten voor een kookworkshop zijn €39,50 (incl. BTW) per persoon (incl. workshop en daarna het eten van de gemaakte gerechten, koffie/thee, 1 drankje bij het koken, 1 drankje bij het eten en de receptuur).

High-Tea kookworkshop

In deze workshop gaan we een 3-gangen High-Tea bereiden met o.a. hartige hapjes zoals sandwiches en scones en zoete hapjes zoals b.v. petit fours, brownies en bonbons. Daarna gaan we een uitgebreide High-Tea houden waarbij alle hapjes op tafel worden geserveerd in een echte Hollandse stijl met thee, koffie en vruchtensap.
De High-Tea wordt 's middags gegeven van 13.00 uur tot 16.30 uur (niet op zondag) en is voor groepen van 4 tot 6 personen (in overleg is een aangepaste tijd ook mogelijk). De kosten voor een High-Tea workshop zijn €39,50 (incl. BTW) per persoon (incl. workshop en daarna het houden van de High-Tea, koffie/thee/sapje en de receptuur).

Inschrijving kookworkshop